Informationsmöte om Alviksskolans hörselklasser i förskoleklass

Datum:

Tid:

Plats: Alviksskolan G-huset, Tranebergsvägen 79, Bromma

Du får praktisk information om hur ansökan går till. Vi visar våra akustiskt anpassade lokaler för att möta elever med hörselnedsättning.

På Alviksskolan får elever med hörselnedsättning möjlighet att delta i undervisning, utan att hörselnedsättningen begränsar dem. Här finns andra elever med hörselnedsättning i alla åldrar att identifiera sig med och eleverna kan i en trygg miljö bygga upp sin identitet och tillägna sig skolans kunskap.

• Under kvällen får du se våra lokaler. Lokalerna är akustiskt anpassade för att möta elever med hörselnedsättning. Du får också en presentation av den hörselteknik som våra klassrum är utrustade med.
  • Våra pedagoger som arbetar i hörselklass berättar om hur en skoldag i förskoleklass ser ut och hur det är att var elev på Alviksskolan.
  • Du får praktisk information om hur ansökan till vår förskoleklass-hörsel går till.