Ballongfirande på skolgård

Fritidsklubb i Sverigefinska skolan i Stockholm

Fridhemsgatan 17-19

Sverigefinska skolan bedriver en tvåspråkig klubbverksamhet med målet att erbjuda meningsfulla aktiviteter för årskurs 4-6. Finskan och svenskan samt de två kulturerna är en naturlig del av den dagliga verksamheten.

Fritidsklubb
Kungsholmen
Fristående

Om verksamheten

Alla elever i årskurs 4-6 som går i skolan erbjuds plats. För närvarande finns det 75 platser. Man kan välja att gå varje dag eller att delta i en aktivitet under en eftermiddag. Eleverna har även möjlighet att gå på klubben under loven.

Målet med verksamheten är att erbjuda meningsfulla, utvecklande och hälsofrämjande aktiviteter på både svenska och finska.

• Utbudet av aktiviteter varierar från år till år.
  • Klubben erbjuder även lärarledda aktiviteter. Bland annat idrottsklubb och musikverksamhet.

Mellanmålet ingår och serveras varje dag.