Klubben, Årstadalsskolan

Sjöviksbacken 19

Årstadalsskolans fritidsklubb är en öppen verksamhet för årskurs 4–6 som inryms i skolans lokaler. Verksamheten sker i tätt samarbete med årskurs 3 och deras pedagoger. Fritidsklubben erbjuder eleverna mellanmål.

Fritidsklubb
Hägersten-Liljeholmen

• Hörselteknisk utrustning Hörselteknisk utrustning

På Årstadalsskolans fritidsklubb går eleverna från det att lektionerna slutar till dess att Fritidsklubben stänger klockan 16.30.

Klubbens aktiviteter planeras, utvärderas och dokumenteras i pedagogiska planeringar (Frippar)

Varje dag erbjuds eleverna att vara med i olika läraktiviteter som till exempel skapande i Ateljén, pingis, spela pingis och olika brädspel. De erbjuds också olika utomhusaktiviteter.