Skolgården

Gröndalsskolans grundsärskola, 1-3

Blommensbergsvägen 116C

Gröndalsskolan är en kommunal skola med totalt cirka 350 elever belägen i Gröndal. På Gröndalsskolans grundsärskola går idag 10 elever från förskoleklass till årskurs 6.

Grundsärskola
Hägersten-Älvsjö
1–3

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Med kunskap och glädje växer vi tillsammans!

Gröndalsskolan är vackert belägen med utsikt över Mälarens vatten. På skolan går cirka 350 elever totalt från årskurs 1 till 3. På Gröndalsskolans grundsärskola går idag 10 elever från förskoleklass till årskurs 6. Grundsärskolan är uppdelad i två arbetslag, Diamanten grön och Diamanten vit. Gröndalskolan har även fritidshem och fritidsklubb.

Vår värdegrund utgår från LIP, lösningsinriktad pedagogik, med fokus på elevens styrkor och förmågor. Vi arbetar tematiskt för att eleverna ska få ett helhetsperspektiv på sitt lärande utifrån Lgr11.

Flyttar till Blommensbergsskolans tidigare lokaler under sin nybyggnation, flytt sker januari 2021.