Hässelby Villastads skola, F–9

Riddersviksvägen 132

Hässelby Villastads skola är en kvalitetsmedveten skola belägen i ett lugnt villaområde nära Mälaren. Vi har en personalstyrka på cirka 120 personer, bestående av lärare, fritidshemspersonal, elevhälsa, serviceavdelning och skolledning.

Hässelby-Vällingby

Uppgift saknas

Hässelby Villastads skola är en skola i ständig förändring med högt söktryck och drivna medarbetare. Vi står för trygga elever med struktur och ordning i fokus och eftersträvar att bli än mer digitaliserade i kommunikationen med elever och vårdnadshavare.

Mentorskapet är ett av våra fokusområden, där ledarskapet kommer först, för att kunna skapa goda relationer till våra elever, som i sin tur har möjlighet att nå höga kunskapsmål.

Vår skola ser vikten av att servera en god och balanserad kost varje dag. Vi erbjuder vegetariska alternativ till en bestämd huvudrätt och har en stor buffé av olika grönsaker, röror och såser.

Vi vill att det ska se både spännande och gott ut, då elever och personal kommer till lunchen. Vår köksansvarige är en tidigare kock, som vill förädla både mat och helhetskänsla.