Kvickenstorpsskolan, F–3

Kvickensvägen 9

Kvickenstorpsskolan är en skola under uppbyggnad. För närvarande har skolan cirka 100 elever i årskurs F-2. Skolan ligger i ett lugnt bostadsområde med närhet till både natur och kommunikationer.

Farsta

Kvickenstorpsskolan är en skola som i sin nuvarande form startades för två år sedan och som byggs upp successivt med en årskurs i taget. Skolan tillhör samma rektorsområde som Skönstaholmsskolan och har ett nära samarbete kring den pedagogiska verksamheten.

På Kvickenstorpsskolan arbetar personalen tillsammans med elevernas lärande i centrum. För oss är det också viktigt att vara en skola som präglas av trygghet och studiero. Vi vill att skolan ska vara den bästa skolan för alla de elever som går där!