Kvickenstorpsskolan, F–4

Kvickensvägen 9

Skönstaholmsskolan och Kvickenstorpsskolan är en skolenhet. Kvickenstorpsskolan ligger i ett lugnt bostadsområde med närhet till både natur och kultur.

Farsta

Kvickenstorpsskolan blir på sikt en F-9-skola.

På Kvickenstorpsskolan arbetar personalen tillsammans med elevernas lärande i centrum. För oss är det också viktigt att vara en skola som präglas av trygghet och studiero.

Ett team av pedagoger från skola och fritids arbetar tillsammans i varje årskurs. Vi skapar ett sammanhang och kontinuitet kring ditt barns lärande och trygghet. Därtill möter ditt barn pedagoger som undervisar i de praktisk-estetiska ämnena och specialpedagoger och elevhälsopersonal som stöttar i arbetet med elevernas utveckling.