Novia Engelska Skolan, F–9

Sjöviksbacken 24

Novia Engelska Skolan är en friskola med engelsk profil. Den ordinarie undervisningen sker på svenska och vi följer den svenska läroplanen Lgr 11, men våra elever får dessutom utökad undervisning i engelska redan från förskoleklass.

Hägersten-Liljeholmen
Fristående

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Hörselteknisk utrustning Hörselteknisk utrustning

Hos oss får eleverna utbildning på svenska enligt den svenska läroplanen Lgr 11, och dessutom tre gånger mer undervisning i engelska än vad nationella timplanen föreskriver. Undervisningen omfattar också engelska temaveckor, konversation med profilengelska och internationella samarbeten med andra europeiska skolor. Engelskan är dessutom vårt kommunikationsspråk i våra internationella projekt.