Lekredskap utomhus

Roslagstullsskolan, F–6

Sveavägen 162 B–C

Roslagstullsskolan ligger mitt i den vackra Bellevueparken som är en del av Nationalstadsparken. Skolan är under uppbyggnad och kommer att ha verksamhet för F-6 samt fritids. Skolan har årskurs F-2 höstterminen 2021. Utökas successivt.

Norrmalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Verksamheten startar i liten skala i paviljonger intill nuvarande Socialhögskolan.

Socialhögskolan stod färdigt 1936 och räknas som en av funktionalismens vackraste och mest stilrena byggnader i Stockholm. Den ska nu totalrenoveras för att sedan lämnas över till Roslagstullsskolan.

Paviljongerna är nya, modernt inredda och har en egen stor naturnära skolgård.

Den direkta tillgången till Bellevueparken, Brunnsviken och Hagaparken inspirerar till utepedagogik. Parken och närområdet har även stora kulturvärden.

Vi har erkänt skickliga pedagoger på skolan och fritids samt erfarna kompetenser inom elevhälsan.

Måltiderna har ett ekologiskt tänk och vi serverar alltid två rätter varav ett av dessa är ett vegetariskt alternativ.