Eiraskolan, F–6

Parmmätargatan 10

Välkommen till Eiraskolan – en lagom stor skola med ett fantastiskt läge- Eiraskolan ska vara en skola att växa i för såväl elever som pedagoger. Vår grundsyn är ett livslångt lärande – en ständigt pågående process – där vi alla lär av varandra.

Kungsholmen

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Kontrastmarkering Kontrastmarkering

På Eiraskolan går cirka 560 elever i förskoleklass till årskurs 6. Eleverna i förskoleklass till årskurs 3 går i skolans fritidshem med årskursvisa avdelningar. För elever i årskurs 4-6 erbjuder vi gemensam öppen fritidsverksamhet på Klubben.

Skolan ligger centralt på östra Kungsholmen med Riddarfjärdens glittrande vatten runt hörnet. Vi har nära till fina parker, bad, pulkabackar, stadens kulturutbud och goda kommunikationer.

100 procent är målbilden för vårt arbete med eleverna. Alla elever ska känna att de är en tillgång på skolan. Formativt arbete med synligt lärande elever är vårt fokus. Respekt för individen och inkludering präglar allt vi gör.