Lindeskolan, F–6

Skjulvägen 1

För oss är det viktigt att ditt barn känner trygghet och glädje. Vi skapar en familjär känsla för en god och trivsam skolmiljö där kunskap och ett lustfyllt lärande är viktiga byggstenar.

Visa alla

Enskede-Årsta-Vantör

Lindeskolan är en skola under uppbyggnad och kommer att bli en F–6-skola.

Höstterminen 2020 startade vi upp med förskoleklass och läsåret 2021/2022 har vi verksamhet för förskoleklass och årskurs 1.

Inledningsvis ligger vi under Enskede skolas ledning och organisation, men kommer på sikt att bli en egen skolenhet.

Inför att söka skola

Välkommen till informationsmöte

Informationsmöte om förskoleklass och årskurs 1

Från förskoleklass till och med årskurs 6

Lindeskolan ligger i Enskede gård och kommer att växa underifrån med en ny årskurs varje läsår. Läsåret 2022/2023 kommer verksamheten ha av elever från förskoleklass till och med årskurs 2.

Lärmiljö

Hos oss får ditt barn möta en tillgänglig lärmiljö som bygger på struktur, tydlighet och förutsägbarhet. Med generella anpassningar och en varierad undervisning ges alla elever möjlighet att utveckla sina förmågor och styrkor.

Vi arbetar med flexibla undervisningsgrupper som gör det möjligt att undervisa i olika gruppstorlekar och gruppkonstellationer, som skapar bra pedagogiska förutsättningar för alla elever och trygghet, arbetsro och flexibilitet i undervisningen.

Utemiljö

Vår skolgård inbjuder till lek och rörelse i olika miljöer. Vi erbjuder även styrda rastaktiviteter och fritidsaktiviteter om ditt barn önskar det.

Det är många vuxna närvarande på rasterna och pedagogerna arbetar aktivt för att trygga utemiljön.

Vi använder oss även av park och skog i vårt närområdet till utflykter och undervisning.

Maten tillagas på plats av vår kock. Ditt barn serveras minst två rätter varje dag, varav en fiskrätt (MSC-fisk, certifierat hållbart fiske).

Ytterligare en vegetarisk rätt serveras till alla några dagar i veckan.

Till dagens lunch serveras alltid en vitaminrik salladsbuffé, ekologisk mjölk samt smör och bröd.

Fritids

Vår fritidsverksamhet är i samma korridor som våra klassrum för förskoleklass. Vi har en röd tråd mellan skola och fritids.

Varje dag erbjuder vi ditt barn flera aktiviteter, både inomhus och utomhus.

Synpunkter och klagomål

Dina åsikter hjälper oss att utveckla och förbättra vår skola.

Synpunkter och klagomål – Lindeskolan

Skolan där trygghet och lärande går hand i hand!

Skolledningen