Lindeskolan, F–6

Skjulvägen 1

Ditt barn ska känna trygghet och glädje i skolan. På Lindeskolan skapar vi en familjär känsla med en god och trivsam skolmiljö. Kunskap och ett lustfyllt lärande är viktiga byggstenar.

Visa alla

Enskede-Årsta-Vantör

Från förskoleklass till och med årskurs 2

Läsåret 2022/2023 har Lindeskolan elever från förskoleklass till och med årskurs 2. Varje läsår startar vi ny förskoleklass.

Lärmiljö

Här får ditt barn en tillgänglig lärmiljö som bygger på struktur, tydlighet och förutsägbarhet. Med anpassningar som gynnar alla elever och en varierad undervisning utvecklar varje barn sina förmågor och styrkor.

Istället för klasser har vi flexibla undervisningsgrupper. Olika gruppstorlekar och gruppkonstellationer skapar bra pedagogiska förutsättningar för alla elever. Det ger trygghet, arbetsro och flexibilitet i undervisningen.

Utemiljö

Vår skolgård inbjuder till lek och rörelse i olika miljöer. Personalen leder rastaktiviteter och fritidsaktiviteter om ditt barn önskar det.

Många vuxna är ute på rasterna. Pedagogerna arbetar aktivt för att utemiljön ska kännas trygg.

I närliggande park och skog har vi utflykter och utomhusundervisning.

Maten tillagas i ett tillagningskök av vår kock. Minst två rätter serveras varje dag, varav en fiskrätt. En vegetarisk rätt serveras till alla några dagar i veckan.

Till dagens lunch serveras alltid en vitaminrik salladsbuffé, ekologisk mjölk och smör och bröd.

Fritids

Fritids är i samma korridor som klassrum för förskoleklass. Skola och fritids samverkar under skoldagen.

Varje dag erbjuder vi ditt barn flera aktiviteter, både inomhus och utomhus.

Synpunkter och klagomål

Dina åsikter hjälper oss att utveckla och förbättra vår skola.

Synpunkter och klagomål – Lindeskolan

Skolan där trygghet och lärande går hand i hand.

Skolledningen