Tallkrogens skola, F–6

Torögatan 59–65

Skolan man tänker på.

Farsta

Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan alla pedagoger för att eleverna ska känna trygghet och utvecklas på bästa sätt. På lågstadiet samverkar en grupp pedagoger kring en grupp elever under hela dagen. På mellanstadiet arbetar vi ämnes- och årskursvis i arbetslag kring alla elever. Skolan har behöriga lärare i samtliga ämnen.

Här lagar vi dagligen närmare 600 portioner lunchbuffé, bestående av dagens rätt samt ett vegetariskt alternativ för samtliga att välja mellan. Vi vill väcka nyfikenhet och ge barn och vuxna möjlighet att prova nya smaker. Vi inspireras av säsongens råvaror, vilket framförallt syns i det rikligt tilltagna salladsbordet. Varje dag serveras en huvudrätt samt ett vegetariskt alternativ. Vi följer Stockholms stads riktlinjer och jobbar enligt de lagkrav som vår verksamhet kräver.

Tallkrogens skola ligger i Enskede och är en F – 6 skola med cirka 524 elever. I skolans närhet finns stora grönområden som ger utrymme för både utomhuspedagogik, idrott- och fritidsaktiviteter.