Trollbodaskolan, F–9

Pilörtsgränd 5

På Trollbodaskolan ger vi eleverna de bästa förutsättningarna att nå goda studieresultat och utvecklas som människor. Varje elev ska trivas, känna sig respekterad och visa respekt och tolerans mot andra.

Hässelby-Vällingby

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Skolan ska kännas lustfylld, inspirerande och så viktig att man inte vill missa den. Varierade undervisningsformer, systematisk uppföljning av elevernas studieresultat, tät återkoppling med vårdnadshavare tillsammans med en trygg skolmiljö där alla elever blir sedda är våra grundstenar.

Vi arbetar efter de råd som utarbetats av livsmedelsverket på uppdrag av regeringen. De råden bygger på svenska näringsrekommendationer. Lunch serveras enligt schema till alla elever och personal på skolan. Mellanmål serveras till barn inskrivna i omsorgen. I matrådet råder ofta stort engagemang och aktivitet. Här diskuterar vi mat ur olika aspekter. Matmiljö, trender inom mat, matvanor och provsmakning.

Skolan är mycket fint belägen i ett lugnt villaområde och har nya moderna lokaler som inbjuder till möten och lärande. Trollbodskolan har en organisk form som följer naturen. På skolgården finns en stor yta med berghällar och träd. Det finns även stora asfalterade ytor och klätterställningar, gungor och basketplan. Bredvid skolgården finns en fotbollsplan med konstgräs som används av skolan.