januari 2022

Är du intresserad av att ditt barn ska söka till Farsta grundskola med Adolf Fredriks musikklasser? Vi ger dig en inblick i vår vardag på skolan.

Har du ett barn som ska börja eller byta skola till hösten? Du kan söka skola inför nästa läsår under perioden 15 januari – 15 februari.

Har ditt barn fått tid för färdighetsprov? Kom ihåg att färdighetsprovet görs på Adolf Fredriks skola på Norrmalm.

november 2021

Om den resursskola som ditt barn går på beslutar att avveckla sin verksamhet är du välkommen med ansökan om plats i kommunal skola i Stockholms stad.

oktober 2021

Från och med den 8 november erbjuds gurgeltester för smittspårning mot covid-19 till alla grund- och gymnasieskolor i region Stockholm.

januari 2021

Har du ett barn som ska börja eller byta skola till hösten? Mellan den 15 januari och den 15 februari är det dags att söka skola inför nästa läsår.

augusti 2020

Stockholms stads skolor välkomnar alla elever tillbaka till skolan. Din skola kommer att informera dig om vad som gäller för dig och din skolstart.