Hästhagsskolan, anpassad grundskola 1–9

Torsbygatan 31

På Hästhagsskolan ska ditt barns skoldag vara trygg, lärorik och rolig.

Klicka på Mina favoriter för att jämföra dina sparade verksamheter.

Mina favoriter (0)

Anpassad grundskola
Farsta
1–9

Uppgift saknas

Läsåret 2024–2025 flyttar Kvickenstorpsskolan och byter namn till Hästhagsskolan.

Om undervisningen

På Hästhagsskolan arbetar personalen tillsammans med elevernas lärande i centrum. För oss är det viktigt att vara en skola som präglas av trygghet och studiero.

Undervisningen sker i grupp och individuellt.

Lärmiljö

Undervisningen sker i lokaler som anpassas för att möta ditt barns och varje elevs behov. Här finns också idrottssal och matsal.

Alla aspekter av lärmiljön, pedagogisk, social och fysisk, anpassas och utgår från varje elevs behov. Eleverna utvecklar kunskaper för att kunna fortsätta till gymnasiet och till vardagslivet. Ditt barn ska känna sig trygg och mötas av god omsorg för att utveckla sina sociala färdigheter.

Organisation för anpassad grundskola

På fritids träffar ditt barn många andra och tränas i socialt och demokratiskt samspel.

Hästhagsskolan

På Hästhagsskolan går även elever inom grundskolan.

Hästhagsskolan F–9