Alla Nationers Fria Skola, F-9

Vårholmsbackarna 100

Alla nationers fria skola är en F-9 skola som har funnits i tio år. Vi är en tvåparallellig skola och ligger i Vårbergs centrum.

Skärholmen
Fristående

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Skolan är en mångkulturell skola där vi har elever och personal från hela världen. Vi värnar om trygghet och studiero i klasserna där vi oftast arbetar två pedagoger.

Varje månad arbetar vi med en diskrimineringsgrund och har fyra dagar på år som enbart fokuserar på dessa.

Vi erbjuder skolskjuts och eftermiddagsverksamhet tom åk 5.

På skolan finns kurator, läkare, skolsköterska samt specialpedagog i den dagliga verksamheten.

Vi arbetar mycket med den egna identiteten samt satsning på matematik och svenska, Vi har modersmålsundervisning i somaliska och arabiska inkluderat i schemat.

Vi erbjuder frukost för eleverna samt har halal och vegetariska alternativ.

Vi ligger nära naturen och använder oss av den i undervisningen. Vi har simundervisning utöver idrottsundervisningen.