Björnbodaskolan, F–3

Skogsnävegränd 3

Skolan ligger i Vinsta och omges av fina grönområden. Skolan har goda kommunikationer och flera busslinjer passerar i närheten. Tillsammans med Sörgårdsskolan bildar skolorna en skolenhet.

Visa alla

Hässelby-Vällingby

Från förskoleklass till och med årskurs 3

Varje årskurs bilder ett arbetslag och ditt barn använder samma lokaler under skoltid och fritidshemstid.

Lärmiljö

Vi undervisar utifrån ditt barns lärande och upplevelser i klassrummet. Skolan har goda resultat. Vi prioriterar samverkan kring lärandet, inkludering, bildande undervisning och digitalisering. Vi fokuserar på ditt barns hela skoldag.

Utemiljö

Vi har en stor skolgård som bjuder in till lek och rörelse. Ditt barn kan vara med på planerade och styrda aktiviteter på rasterna och under fritidshemstiden.

Ditt barn serveras lunch varje dag som vi lagar i eget tillagningskök.

Fritids

Vi har samma pedagogiska plattform som resten av skolan. Fritidshemmet kompletterar skolan både om innehåll och tid. Personalen från fritids är med i klassrummen för att hjälpa till och stötta ditt barn för att nå sina mål.

Fritids ska vara en plats där ditt barn känner trygghet och trivsel, som är en förutsättning för ditt barns utveckling. Vi utvecklar ditt barns sociala kompetens och erbjuder givande aktiviteter både inomhus och utomhus. Det finns även möjlighet till avkoppling och vila.

Synpunkter och klagomål

Dina åsikter hjälper oss att utveckla och förbättra vår skola.

Synpunkter och klagomål – Björnbodaskolan