Skolbyggnad

Hjorthagens skola, F–6

Jägmästargatan 25

Hjorthagens skola ligger centralt i Hjorthagen och är en växande skola som när den är fullt utbyggd ska rymma förskoleklass till årskurs 6.

Östermalm

Uppgift saknas

Våra ledord på skolan är ”engagemang för bättre lärande” och ”höga förväntningar”. För oss betyder detta ett gemensamt förhållningssätt hos personal, elever och vårdnadshavare i hela vår verksamhet. Vi tror att engagemang och höga förväntningar bidrar till en bättre arbetsmiljö, studiemotivation och nyfikna elever med höga resultat. Vi tror också att det bidrar till att vårdnadshavare vet vad som förväntas.

Hjorthagens skola är byggd 1925 och uppförd i nationalromantisk stil. Skolan ligger i närheten av Hjorthagens IP och har en fin skolgård med både lekredskap och grönska.