Långbrodalsskolan, F–6

Sländvägen 3

Vi är en grundskola med 600 elever från förskoleklass till årskurs 6. Här arbetar drygt 80 personer som har hög kompetens inom sina specialområden. Vi har 100 procent behöriga lärare, trygga elever och nöjda vårdnadshavare.

Visa alla

Hägersten-Älvsjö

Lärmiljö

Skolans fokus ligger på elevernas kunskapsutveckling och kunskapsglädje. Vi utvecklar varje elevs nivå och potential så att eleverna blir delaktiga och motiverade att ta ansvar för sin egen utveckling.

Undervisningen ska ge ditt barn förutsättningar för att utvecklas optimalt i sitt lärande och förmågor. Vi använder oss av moderna verktyg och gemensamma förhållningssätt för att nå utveckling.

Utemiljö

Skolan är belägen i Älvsjö med natursköna omgivningar och goda kommunikationer. Skolgården rustades upp 2017.

Vi lagar cirka 700 portioner varje dag. Det serveras två lunchrätter varav en vegetarisk. Dessutom har vi en salladsbuffé, olika sorters knäckebröd, ekologisk mjölk och vatten.

Fritids

Vi har fritidshemsverksamhet från förskoleklass till årskurs 3 och öppen fritidsverksamhet, som kallas Klubben, för årskurs 4 till 6.

Vårt mål är att stimulera elevernas utveckling samt erbjuda meningsfull fritid och rekreation.

Synpunkter och klagomål

Dina åsikter hjälper oss att utveckla och förbättra vår skola.

Synpunkter och klagomål – Långbrodalsskolan