Skolbyggnad

Lindeskolan, F-1

Skjulvägen 1

Skolan där trygghet och lärande går hand i hand! Vi skapar en familjär känsla för en god och trivsam skolmiljö där kunskap och ett lustfyllt lärande är viktiga byggstenar.

Enskede-Årsta-Vantör

Tillgänglighet

• Hörselteknisk utrustning Hörselteknisk utrustning

Lindeskolan erbjuder en tillgänglig lärmiljö med elevernas välmående i fokus. Alla elevers rätt till en god utbildning ska vi tillgodose på bästa sätt. Ditt barn ska kunna tillgodogöra sig undervisningen i klassrummet med våra generella anpassningar och en varierad undervisning. Vår verksamhet ska genomsyras av struktur, tydlighet och förutsägbarhet.

Lindeskolan i korthet

• Behörig och engagerad personal
  • En tillgänglig lärmiljö med struktur, tydlighet och förutsägbarhet
  • En undervisning för alla elever för att utveckla förmågor och styrkor
  • En röd tråd mellan skola och fritidshem
  • Värdegrundsarbetet genomsyrar vår verksamhet
  • Flexibla undervisningsgrupper för olika gruppstorlekar och gruppkonstellationer
  • Tematiskt och ämnesövergripande arbetssätt
  • Digitala verktyg, komplement till undervisningen
  • En skolgård som inbjuder till lek och rörelse i olika miljöer
  • Styrda rastaktiviteter om eleverna vill
  • Innehållsrik och stimulerande fritidsverksamhet

I skolrestaurangen serveras lunch från Enskede skola. Salladsbuffén är klimatsmart, säsongsanpassad, nyttig och vitaminrik.

Restaurang Enskede skola serverar enligt skollagens riktlinjer. Personalen har utbildning i i livsmedelshygien, HACCP- principerna, egenkontroll, specialkost och näringslära.

Lindeskolan är en nystartad skola sedan höstterminen 2020. Vi startade med förskoleklass. Skolan växer och läsår 2021/2022 har vi verksamhet för elever i förskoleklass och årskurs 1. När Lindeskolan är fullt utbyggd kommer den att vara en F-6-skola med tre klasser i varje årskurs med 600 elever. Lindeskolan ligger under Enskede skolas ledning och organisation tills vidare.