Midsommarkransens grundskola, F–5

Tellusborgsvägen 10

Vi finns i tillfälliga lokaler i samma byggnad som Midsommarkransens gymnasium. Lokalerna har anpassats för vår verksamhet. Vi arbetar i arbetslag där skola och fritidshem samarbetar från det av vi öppnar på morgonen till att vi stänger på kvällen.

Hägersten-Älvsjö

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Hörselteknisk utrustning Hörselteknisk utrustning
  • Kontrastmarkering Kontrastmarkering

Vi är en kommunal grundskola. De kommunala grundskolorna antar elever utifrån bestämmelser i skollagen och urvalsgrunder som utbildningsnämnden beslutat om. Bestämmelserna innebär bland annat att skolpliktiga barn har rätt till en plats på en skola i närheten av sitt hem samt att vårdnadshavare i mån av plats har rätt att välja skola till sitt barn.