Rödabergsskolan, F–9

Upplandsgatan 100

Välkommen till Rödabergsskolan, en kommunal skola i internationell miljö! Welcome to Rödabergsskolan, a municipal school with an international atmosphere!

Norrmalm

Uppgift saknas

Välkommen!

Här finns både svensk- och engelsktalande elever och personal. Vi vänder oss till svensktalande elever från årskurs F–9 och engelsktalande från årskurs 1–9.

Vi har cirka 700 elever och runt 80 nationaliteter finns representerade på skolan.

Denna blandning av kulturer, nationaliteter och språk utgör en positiv helhet, där tolerans mot olikheter är en självklarhet för både barn och personal.

Welcome!

Situated in the centre of Stockholm, Rödabergsskolan offers a stimulating environment for your child. Around 700 students and 80 nationalities study the Swedish curriculum in pleasant, modern surroundings with excellent facilities.

The school has Swedish classes from preschool to Year 9 and English-speaking classes from Years 1 to 9. This mix of cultures, nationalities and languages results in a positive environment where tolerance and differences are natural for both students and staff.