Storkyrkoskolan, F–6

Svartmangatan 20–22

Välkommen till Storkyrkoskolan, den öppna skolan med staden som klassrum. Vi har ett tydligt kunskapsfokus med höga förväntningar på både elever och lärare. Vi tycker det är viktigt att arbeta utifrån vår vackra närmiljö i hjärtat av Gamla Stan.

Södermalm

Uppgift saknas

Storkyrkoskolan är en enparallelig skola med en klass per årskurs från förskoleklass till årskurs 6. Vi är tillsammans cirka 190 elever vilket gör att "alla känner alla" och möjligheten att bli sedd och lyssnad på är stor. Med det varma hjärtat hos personalen är skolan perfekt för dig som söker en mindre enhet med höga förväntningar.

Vårt fokus är att arbeta på ett kreativt och stimulerande sätt med läroplanens förmågor (LGR11) för att förbereda våra elever för framgång i framtiden. Hos oss möts vi tillsammans, oavsett ålder, kön och religion med värdegrund- och trygghetsarbete i fokus, då vi anser att man som elev måste må bra för att kunna prestera maximalt.

Ta del av vår gemenskap med staden som klassrum!