Grafiskt tryck på tyg med texten Klubben

Kristinebergsskolans mellanstadieverksamhet

Nordenflychtsvägen 20-22

Den öppna fritidsverksamheten Klubben, är tillgänglig för elever i åldern 10-12 år och erbjuder dem en meningsfull fritid med ett varierat utbud av aktiviteter som är anpassade till deras ålder.

Fritidsklubb
Kungsholmen

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Om fritidsklubben

• Klubbens verksamhet utformas tillsammans med eleverna och deras intressen och initiativ ges stort utrymme.
  • Klubbens verksamhet ska bidra till att eleverna vidgar sina kunskaper om sig själva och sin omvärld.
  • Verksamheten ska hjälpa eleverna att utveckla sin förmåga att i högre grad själva hantera sin vardag.
  • Elevernas välbefinnande står i fokus och verksamheten ger utrymme för såväl fysiska aktiviteter, lugna stunder och möjlighet att delta i många olika typer av aktiviteter efter elevens intresse, nyfikenhet och lust.