Bandhagens skola, F-6

Trollesundsvägen 66

Bandhagens skola strävar efter att vara en bra skola för alla – med en miljö präglad av tilltro, öppenhet och ömsesidig respekt. Vi arbetar med tillgänglig lärmiljö.

Enskede-Årsta-Vantör

• Hörselteknisk utrustning Hörselteknisk utrustning
  • Kontrastmarkering Kontrastmarkering

Vår arbetsdag ska vara trygg och eleverna ska känna studiero. Eleverna ska – allt efter ålder och mognad – tränas i att stärka sitt inflytande, ansvarstagande samt sin delaktighet.

För att uppnå kunskapsmålen möts eleverna av höga förväntningar och vi arbetar ständigt med att förbättra våra metoder. Det gör vi genom att kunskapsutveckla vår personal och bygga den bästa grunden för våra elevers framtid.

På skolan finns även Grundsärskola och Förberedelseklass.

Vi värdesätter elevernas motoriska utveckling för inlärning och ser det som en förutsättning för bättre koncentration.

Bandhagens skola driver ett kök i egen regi med ett köksteam som lagar mat från grunden. Vi använder oss av ekologiska produkter i så stor utsträckning som möjligt. Maten är god, vällagad och näringsrik. Vi serverar frukost, lunch och mellanmål. Vår skola är en helt nötfri skola

Vi arbetar med en tillgänglig lärmiljö med våra elever över hela skolan.