Gröndalsskolan, F–5

Matrosbacken 14C

Gröndalsskolan är en kommunal skola med 355 elever belägen i Gröndal. Vi har elever från förskoleklass till årskurs 5 Vi har även grundsärskola.

Hägersten-Liljeholmen

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Med kunskap och glädje växer vi tillsammans!

Gröndalsskolan är vackert belägen med utsikt över Mälarens vatten. På skolan går 355 elever från förskoleklass till årskurs 5. Vi har även en grundsärskola med elever från förskoleklass till årskurs 3. Grundsärskolan arbetar utifrån ett inkluderande perspektiv. Eleverna arbetar såväl i åldersintegrerade/åldershomogena grupper som individuellt. Detta för att uppnå största möjliga utveckling både socialt och kunskapsmässigt.

Vår värdegrund utgår från LIP, lösningsinriktad pedagogik, med fokus på elevens styrkor och förmågor. Vi arbetar tematiskt för att eleverna ska få ett helhetsperspektiv på sitt lärande utifrån Lgr11.